Ponudba / cena

KAKO POTEKAJO NAŠA PRAZNOVANJA?

Vsaka zabava tematsko obarvanega praznovanja rojstnega dne se prične s preobrazbo malega slavljenca in njegovih gostov v like, ki pričarajo pristno vzdušje… Otroci neizmerno uživajo v svojih vlogah in ko se preobrazba v indijančke, piratke, viteze in princeske, vesoljčke, junake iz kamene dobe, čarovnice in vampirje, plesalce konča, smo vsi skupaj pripravljeni, da se noro praznovanje začne. Otroci se med tem spoznajo, sprostijo in se prepustijo dogajanju.

Sledijo kratke spoznavne igrice, ki odpravijo še zadnje zadrege….

Ko se že nekoliko utrudimo od tekanja in skakanja, sledi zgodbica, ki spremlja posamezno tematiko in nas popelje v svet pravljic. Otroci se znajdejo sredi nekega drugega dogajanja- izberejo si vloge, ki so jim všeč in seveda s tem prevzamejo tudi določene naloge, ki jih njihova vloga zahteva. Postanejo glavni pravljični junaki. Njihove zadolžitve so največkrat združene in povezane z družabnimi igrami, ki so prilagojene posamezni starostni skupini otrok. Igre so med seboj povezane in se nadgrajujejo; so tako fizično aktivne, spretnostne kot miselne.

Pri vse tematskih zabavah se vedno dotaknemo tudi poljudnoznanstvenega vidika in se pogovorimo o enostavnih dejstvih, ki se nanašajo na posamezne tematike. Tako se otroci tudi česa novega naučijo, med seboj delijo tisto, kar že znajo, ter urijo komunikacijske veščine.

Poskrbeli smo tudi za kreativnost saj otroci radi ustvarjajo. Izdelovali bomo perjanice, lovilce sanj, krone, risali »jamske slike«, , izdelovali ozvezdja, čarovniške paličice, ter sestavljali okostja dinozavrov in še več….

Seveda pa ni pravega praznovanja brez pogostitve. Za mizice in stolčke je poskrbljeno, prav tako za pogrinjke, krožničke, kozarčke, ostalo okrasitev, ki se vedno navezuje na izbrano tematiko praznovanja.

Na izbiro sta dva osnovna menija: Standardni in Fit . Standardni menu vključuje pijačo, kos pizze, ter slane in sladke prigrizke, ki jih otroci obožujejo in je vključen v osnovni paket praznovanja.

Cena Fit menija je predmet povpraševanja in nanj vezane ponudbe, vaši malčki pa se bodo sladkali z zdravimi prigrizki kot so sveže in posušeno sadje, polnozrnati keksi,lešniki, orehi, dateljni oz. lahko meni prilagodimo vašim in otrokovim željam-doplačilo 40€.

V kolikor je kateri izmed otrok alergičen na kakšno hrano oz. njene sestavine vam bomo hvaležni, da nas na to pravočasno opozorite.

TRAJANJE PRAZNOVANJA

2 uri aktivne animacije.

KOMU JE NAMENJENO

Praznovanje je primerno za otroke starostnih skupin od 3 do 8 let.

CENA PRAZNOVANJA - (veljavnost cenika od 1.9.2023 dalje)

210€ za skupino do 10 otrok, za vsakega dodatnega otroka se obračuna doplačilo 7€ k ceni osnovne ponudbe.

Izjema - Cena tematskega praznovanja Zemlja pleše znaša za skupino 10 otrok 230€, za vsakega dodatnega otroka se obračuna doplačilo 7€ k ceni osnovne ponudbe.

CENA VKLJUČUJE

 • organizacijo in izvedbo tematske rojstnodnevne zabave
 • najem in čiščenje dvorane
 • aktivno animacijo skozi celotno praznovanje
 • tematsko okrasitev prostora, ki poustvari čarobno pravljično vzdušje
 • izposojo kostumov
 • uporabo vseh rekvizitov namenjenih igri
 • materiale za ustvarjanje
 • pogostitev-STANDARDNI meni-( pizza, slani in sladki prigrizki ( čips, smoki, grisini, prestice, kokice, slane palčke, krekerji, napolitanke, keksi, bomboni, riževe-čokoladne rezine) ter pijača ( ledeni čaj, jabolčni sok, multivitaminski sok ter voda)
 • kozarčki, krožnički, serviete, pogrinjki,...
 • slavljenec prejme potrebno število vabil, ki se že navezujejo na tematiko rojstnodnevne zabave. Na vabila je potrebno vpisati le ime slavljenca, datum in uro pričetka praznovanja in jih razdeliti med otroke, ki jih želi povabiti na svojo zabavo.
 • slavljenec prejme simbolično darilce za rojstni dan

* DODATNA PONUDBA *

Želite ohraniti spomin na otrokov rojstni dan in njegovo popotovanje v svet čarobnih pravljičnih junakov in legend? Po predhodnem dogovoru lahko celotno praznovanje evidentiramo in slavljenec ob zaključku dobi CD z zbranimi fotografijami in kratkimi video inserti - 35€.

KJE?

Tematska praznovanja organiziramo v večnamenski dvorani (100m2) prostorov MAGMA-X, Industrijska cesta 11, 5000 Nova Gorica, kjer bodo naši slavljenčki imeli dovolj prostora, da se po mili volji NA-tekajo, NA-skačejo in NA-igrajo. Starši si v času praznovanja svojih malčkov lahko ukradete nekaj trenutkov samo zase. Si želite zabave,aktivne vadbe ali zgolj sprostitve? 

Več o ponudbi Magma-X na www.magma-x.com

KAKO DO NAS?

Zemljevid boste našli na :

http://www.magma-x.com/kako_do_nas/

POVPRAŠEVANJA in REZERVACIJE

Zaradi zasedenosti igralnice in obveščanja ostalih vaših gostov, je potrditev

rojstnodnevne zabave zaželena vsaj 14 dni pred želenim datumom praznovanja. Za ponudbo in rezervacije se obrnite na info@razigran.si ali na

gsm.+386 (0)41 387 490 Maruška.